معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

14 تیر 1403 پنجشنبه
لیست اخبار صفحه :4
تاثیر طلاق والدین بر فرزندان آن ها

تاثیر طلاق والدین بر فرزندان آن ها

طلاق دوران سختی برای خانواده است و زمانی که پای کودکان در میان باشد این دوران سخت‌تر هم خواهد بود. تاثیر طلاق بر فرزندان چیزی نیست که بتوان به سادگی و بدون آگاهی از آن عبور کرد. کودکان طلاق ممکن است مشکلات بیرونی بیشتری مثل بزهکاری، رفتارهای پرخاشگرانه و اختلالات مختلف نسبت به سایر همسالان خود داشته باشند. کودکان و نوجوانانی که طلاق والدینشان را تجربه کرده‌اند، دارای میزان بیشتری از افسردگی، عزت‌نفس پایین و پریشانی عاطفی هستند.

والدین سمی

والدین سمی

والدین سمی درد و رنج و مشکلات روحی زیادی برای کودکان خود ایجاد می‌کنند. خبر خوب این است که می‌توان بر اثرات منفی والدین سمی غلبه کرد. اولین گام در این راه این است که نشانه‌های والدین سمی را بشناسیم و با مشکلات احساسی و دلایل ناکارآمدی آن ها آشنا شویم.

بیماری آنفولانزا در کودکان

بیماری آنفولانزا در کودکان

تغییرات عمده ای در ویروس آنفولانزا رخ می دهد به طوری که هیچ کس ایمن نیست. هنگامی که این اتفاق می افتد، تعداد زیادی از افراد در تمام سنین در سراسر جهان در عرض چند ماه به آنفولانزا مبتلا می شوند. به این «همه‌گیری» آنفولانزا می‌گویند. ویروس آنفولانزا به سرعت از فردی به فرد دیگر سرایت می کند، به خصوص در جاهایی که ازدحام جمعیت وجود دارد یا افراد نزدیک به هم زندگی، کار یا تحصیل می کنند. کودکان بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند و عامل اصلی شیوع آنفولانزا هستند.

امتناع از مدرسه رفتن کودکان
وقتی که کودکان از مدرسه رفتن امتناع می کنند، چه کنیم؟

امتناع از مدرسه رفتن کودکان

امتناع از مدرسه می تواند به این معنی باشد که کودکان برای رفتن به مدرسه با خروج از خانه مشکل دارند، بنابراین ممکن است اصلا به مدرسه نروند.

نحوه صحیح اسکراب کردن

نحوه صحیح اسکراب کردن

از آنجا که فرد اسکراب عضو تیم استریل و کادر مراقبتی است، مسئول حفظ ایمنی، انسجام و کارایی موثر افراد تیم جراحی در زمینه اجرای موارد استریل در عمل جراحی بوده و این امر با استریل بودن فرد امکان پذیر است.

وابستگی کودک به مادر/ مراقب، علل و درمان آن
وابستگی کودک به مادر/ مراقب

وابستگی کودک به مادر/ مراقب، علل و درمان آن

وابستگی واژه ای است که اغلب توسط والدین، مربیان و روانشناسان به عنوان تمایل به وابستگی یا اقدام غیرارادی برای ارضای رضایت های عاطفی و روانی اجتماعی به کار می رود.

بیماری های شایع روانی در دوره سالمندی
سالمندی و بیماری های روانی

بیماری های شایع روانی در دوره سالمندی

خطر ابتلا به بیماری های روانی شایع در هر مرحله از زندگی برای همه ما وجود دارد اما افراد مسن بیشتر از جوانان به آن دچار می شوند دلیل این امر افزایش تنش روحی و جسمی در این سن است.